Jeg er SÅ forelsket !

Drømmen om en Osprey Aura rygsæk har længe været der ... Mange gange har jeg kigget billeder af den og bare drømt at den skulle blive min.

Den drøm blev dog skudt i sænk da jeg prøvede den - hvor meget jeg end gerne ville at den bare skulle sidde PERFEKT (for det skulle jo være den) så passede den bare ikke til mig :-( Øv !!!!

Men de skønne mennesker i Friluftsland i Kolding hjalp mig mod Osprey Ariel, som blev testet i rette størrelse i dag :-)

I mandag prøvede jeg str. M i ryggen men kort som man er, måtte en str. S altså testes før køb.

En ting var dog sikkert ... jeg skulle IKKE have hverken en rød eller en grøn rygsæk !!!!! Basta !!!!!

Men jeg testede denne røde Osprey Ariel og de søde hjælpere ville gerne undersøge for mig, om den kunne fås hjem i grå .... Men i dag da jeg prøvede modellen igen i rette størrelse (og alle de tanker jeg har gjort mig omkring netop den og den røde farve siden i mandags) var det altså bare en RØD taske jeg skal have ... Jeg er VILD med den !!! Basta !!!

Så nu er den MIIIIIN .... My presious !!