Mit aller første indlæg !


Længe har vi herhjemme - min mand og jeg - talt om, at det kunne være fedt at udvide vores "vandring" med deciderede ture på gå-ben, med oppakning på ryggen og med overnatning i det fri. 

Indrømmet, så er det mig der har holdt lidt igen, for uha ... en nat i shelter i skoven med ALT det kryb og kravl der også bor derude, har bare ikke virket voldsomt tiltalende for mig. Jeg kan bare ikke med individer med mange ben, og som bevæger sig utilregneligt rundt. 

Men jeg vil SÅ gerne ud i naturen ... ud og vandre, få den indre ro i kroppen, og bare nyde at være lige der, så vi er kommet frem til at give det et skud. Og så komme til det kompromis, at vi vil medbringe telt på vores ture. 

Lige det med telt gør at jeg føler mig HELT klar ... men det afhjælper faktisk også en anden lille udfordring vi har. Vi skal jo have vores dejlige hund - en ældre Golden Retriever - med, og hunde er langt fra velkomne i alle shelters. Det har vi fuldt og total forståelse for, og også derfor har vi valgt at vi medbringer telt.

Når så beslutningen om at NU skal vi gøre noget ved det er taget, så melder alle de en million mange spørgsmål sig - vi er jo helt nye i alt det her. 

- Hvad skal man som minimum have af udstyr, når man starter op ?
- Hvad er bedst udstyr, når man nu ikke har en formue at bruge på det, men samtidig også gerne vil have noget der ikke vejer alverden og er af god kvalitet ?
- Hvad med mad ... skal det altid laves på bål, i Trangia sæt eller på en af de utallige andre måder man kan gøre den slags på ?
- Hvordan med toiletbesøg i skoven ???????? (Og især nu jeg er kvinde - jeg har grublet mig grøn og rød især omkring det hvis behovet for "nummer" skulle dukke op :-O)

Ja det var jo så kun et udpluk af de spørgsmål jeg havde fra starten ... der var maaaaaange flere, og der kommer hele tiden flere. 
jeg har sidenhen brugt timer og atter timer for at finde svar ... og det er den proces der er 50 % af grunden til, at jeg har oprettet denne blog. Det er simpelthen en jungle derude ... der findes SÅ meget udstyr, SÅ mange muligheder, SÅ mange meninger .... og SÅ få svar jeg følte jeg kunne bruge som helt ny i denne verden. 
Og jeg håber derfor at jeg med denne blog, kan hjælpe andre nye på vej, uden at de skal bruge lige så mange frustrerende timer online som jeg har gjort det.

De sidste 50 % for at oprette denne blog er af lyst :-) ... Ene og alene af lyst. Jeg ELSKER at følge andre blogs lavet af folk med friluftsliv i årene, og derfor vil jeg også have min egen. Basta !

Nu skal processen med at samle udstyr for alvor sættes i gang - når man er ny, skal man jo ud og investere en mindre formue bare for de basale ting. Og her vil nogen nok sige ... "Ja ja man gør det til hvad man vil ... man behøver jo ikke det dyreste og fineste fra starten" ... KORREKT !!! Men jeg er typen der er grej-freak, og jeg gider ikke spilde penge. Derfor har jeg lavet en liste med de ting jeg skal bruge til at starte på:

- Vandre rygsæk
- Telt
- Sovepose
- Liggeunderlag
- Trangia sæt

Og så har jeg brugt timer og atter timer på at finde det bedste indenfor mit budget. jeg har også spurgt kloge mennesker til råds ... bl.a. har jeg fundet den her friluftsgruppe på Facebook, hvor der altid er mange, der vil hjælpe med at svare på mine spørgsmål ... også på de skøre af dem :-) Jeg har også fået mig en fantastisk kontakt ved Spejder Sport, som jeg kan ringe og skrive til efter behov. Det er SKØNT at have sådanne livliner. 
Jeg behøver ikke de dyreste ting til en start ... men de skal være 200 % i orden for ellers er det spild af penge i min verden. Så jeg må på udkig.

Nå dette første indlæg behøver jo ikke nødvendigvis være en hel roman :-P ... Sign op til at følge bloggen via mail - man får kun max en mail i døgnet, og KUN hvis der er nyt på bloggen ... så please do so.


Kommentarer