Nyt grej - jeg er KLAR !

Så er miraklet sket, og jeg har fået samlet mig det mest basale grej ... det vil med andre ord sige; JEG ER KLAR !!!!

Tasken er på plads - den har I jo set billeder af tidligere :-)

Trangia sættet er på plads - det har I også set billeder af tidligere, og i går aftes blev det testet:


Vi blev enige om, at det var en god idé at teste skidtet inden den første tur ud i "vildmarken". Ikke fordi vi regnede med at der var noget galt med sættet - mere fordi jeg godt kunne tvivle på vores evner indenfor friluftslivets kogekunst. Oooooooog indrømmet, det tog også et par forsøg :-P ... Til at begynde med, fik vi bare lukket en masse gas ud - men flamme og varme kom der intet af. Til sidst knækkede vi dog koden - ild skal have ILT :-D ... Og så fik vi stegt vores medbragte pølser.

Ydermere har jeg fået sovepose og liggeunderlag på plads ... se DET er fedt. Og jeg har modtaget begge dele.

Soveposen - her har jeg valgt følgende:


Grundet til valget af denne, var at den kostede ikke en bondegård, men den var heller ikke Bilka billig. Den skulle veje meget lidt, og ikke fylde alverden. Og så skulle den være til folk som mig, der får lidt klaustrofobi i sådanne poser normalt. Denne kan nemlig udvide sig. Den er også udvalgt ud fra, at den skulle være ret varm - og da jeg kan fryse om natten i 30 graders varme, skulle den helst kunne klare den opgave også.
Jeg fik den hjem i går - og mit første indtryk var at den var afsindig stor i nedpakket udgave :-O Jeg tjekkede så op med leverandøren, og det skulle passe meget godt ... så jeg må bare have færre rene par trusser med på tur, hvis der også skal blive plads til den. :-)

Liggeunderlag ... her har jeg valgt dette fra Asivik, SpejderSport:

Grunden til valget er at det er 7 cm tykt. Basta !

Nu har jeg så udstyret hjemme ... og i weekenden uge 24 skal det hele så testes for første gang. Man kan også være kæk og sige, at der skal MIN RYG testes for første gang. 

Som ny i friluftslivet har det overrasket mig, hvor meget det hele fylder .... og vejer. Jeg frygter jo helt, at der ikke er plads til rent tøj og mad i min store rygsæk, når der skal være plads til alt det basale :-)

Nu glæder jeg mig bare virkeligt til at KOMME UD ............... !!!!

Kommentarer