Skotland - Del 3 - Konklutionen !

Så er vi hjemme fra det kolde men ultra smukke Skotland - en ferie der bød på både mand / kone kærlighed, smukke oplevelser, frustrationer og reflektion. 

FANTATISK !! :-)

Det med at være et sted hvor naturen er i højsæde, uden at have det rigtige udstyr - her menes den rette påklædning - dur ikke, og min konklution er, at jeg har været et fjols ikke at tænke dybere ind i den slags inden vi tog afsted. 

Til mit forsvar skal siges, at vi jo NETOP er nye i alt det her med vandring, og derfor vidste jeg ikke bedre ... synes jo faktisk at jeg havde forberedt mig, og pakket det tøj jeg nu engang havde, men som også passede til den vejrudsigt vi havde tjekket igen og igen i dagene op til. 

Men det var ikke nok ... jeg burde have haft helt andet tøj med end det jeg havde, og har derfor lært heraf på den hårde og til tider noget kolde måde :-)

Til trods for kulde, og den noget dominerende køresyge så har vi haft en fantastisk tur, og jeg ville aldrig tøve med at tage turen en gang til ... bare en kende mere forberedt :-P 

Denne forberedelse - eller mangel på samme - har nu affødt yderligere til ønskelisten / basis listen for mig som ny-vandre .... men det har absolut IKKE skræmt mig.

Her et billede af smukke Balmoral Castle:


Smukke Inverness Castle i aften solen: