Hold nu k*** det er op ad bakke til tider !

I dag skulle vi have den store generalprøve ... i egen have jo jo, men så meget nyt grej skulle testes. Og hold nu op jeg havde glædet mig 😊 Vi skulle sove i vores nye smarte telt ... alle 3 - både mand, hund og jeg. Det er jo det 3kløver vi vil være, når vi skal på landevejen ... og især teltet er indkøbt fordi vi er sådan et trekløver.

Jeg har købt et lækker, let og rummeligt Robens Endeavour telt ... plads til 2 personer i kabinen, og et lille “fortelt” hvor ham hunde bamsen kan ligge.

Op kom teltet, og jeg ELSKER det:Da teltet stod der, kunne jeg godt se at det er ret lækkert ... og jeg er egentligt temmelig stolt af, at jeg har brugt SÅ meget tid på at finde et telt der ikke ville ruinere mig, der ikke vejer voldsomt, og som faktisk er i en ret lækker kvalitet.

MEN første “hmmmmmmm” melder sig straks 🤔 Det “fortelt” som jeg regnede med kunne rumme vores Golden Retriver, er ret så tvivlsomt. Min tanke var at han skulle ligge på et isolerende tæppe i “forteltet” og at jeg og min mand så skulle ligge i telt kabinen, og da jeg er skrækslagne for kryb og kravl, ville teltet skulle være lukket .... meeeeeeen i sådan en teltdør, plejer der jo også at være net, så det så jeg ikke som et problem. Men lige i dette telt er døren IKKE net, men i lys gul telt dug, så hvis vi overhovedet kunne få vores store bamse pakket ind i “forteltet”, så ville han ikke kunne se os, og det er vist ikke så godt igen 😒

Nå men teltet er jo ikke det eneste nye der skulle testes ... Vi har også begge købt nye lette og skønne liggeunderlag. Underlag der intet fylder, når de er pakket ned, og som vejer minimanlt. Asivik Airmat3 7cm XL.æ

Andet “hmmmmmmm”kom da jeg havde pakket mit underlag ud og lagt det til rette i teltet:


Kan I se problemet ? 😔😔😔😔 Der kan jo IKKE ligge 2 af den slags liggeunderlag i det telt !!! 

Nå ..... NÅ !!!!!!! ..... 🤔🤔🤔🤔🤔

Det er en smule som om at ALT det seriøse forarbejde jeg har gjort mig - og det er mange mange mange timer efterhånden, udelukkende fordi jeg virkeligt har været påpasselig med ikke bare at købe udstyr der ikke dur. Det er dyrt nok at starte fra absolut nul .... men vi må finde et nyt telt til når vi skal ud sammen, og så må det lille lækre Rubens være til hvis vi hver især skal afsted alene.

Nå men jeg havde jo virkeligt glædet mig til at breake alt mit nye udstyr in i dag ... Teltet står der flot og lækkert - det er bare for småt 😔
Liggeunderlagene er pustet op - de kan bare ikke være der 😒
Hunden skal jo være med, men han kan faktisk heller ikke være der, hvor jeg havde tiltænkt at han skulle 😞

Hvad pokker gør man så lige ???? Jo man tager et at de utallige mega telte frem fra gemmerne, og så leger man da “Festival meets vildlife”:

Læg mærke til den skønne natur vi er omgivet af 😂 ... Vi har en lille sø med and. Vi har ikke ulve, men en farlig tiger, OG 2 vagthunde ved indgangen af det store telt, til at passe på os alle 3 i nat 😂😂

Moralen i alt det her må være, at det er MEGET klogt at teste sit udstyr af hjemme i haven, inden man begiver sig ud i vildmarken. Jeg tør slet ikke tænke på vore dilemma, hvis vi ikke havde testet det hele af inden. 

Faktum .... Vi har et SKØNT telt som er alt for lille til os alle 3, så vi må ud og undersøge markedet igen. 😊


Kommentarer

  1. Hvad plads angår så prøv at tage et kig på et Nordisk Finmark 2 personers. Det er 1,5 m bredt i kabinen så der er god plads til 2 personer. Det er også lidt tungere end Endeavour som du har fundet. Indgang fra begge sider og fuldt myggenet i hele siden så der kan også åbnes for gennemtræk på de varme dage.

    SvarSlet

Send en kommentar