Så er det snart - min aller første rigtige tur !

Og jeg er ved at være klar ... synes jeg selv :-)

Jeg skal på min aller første tur med rygsæk, sovepose m.m. i kommende weekend, og det sammen med 3 skønne kvinder jeg faktisk slet ikke kender. Det skal nok blive fantastisk :-)

For mig vil dette være min ilddåb - min test tur, hvor jeg forhåbentlig skal lære en hel masse tricks til, hvordan man aller bedst "overlever" derude i vildmarken ... i DK :-P

De søde kvinder jeg skal vandre med er alle mere eller mindre erfarne - den ene, Hanne, vores guide er endda sådan en haj, at vi er hendes test kaniner for nogle arrangerede vandreture hun fremover vil udbyde fra sin hjemmeside. Spændende projekt !

Jeg skulle jo have pakket til den her tur. Tasken har jo bare hængt og ventet, og lige så stille og roligt har jeg indsamlet både store og små ting jeg ville skulle bruge på turen.
Jeg har så været en lille smule udfordret af, at der nu på vejrudsigten er kommet lidt regn og køligere temperature sidste på dagene, hvilket IGEN sætter lidt en udfordring for min påklædning. Flashback til vores skønne tur til Skotland, hvor jeg virkeligt bare frøs og frøs ... men det er jo sommer i DK :-/

Nå jeg måtte i gang med den afsluttende pakke-planlægning .... og ret hurtigt kom jeg frem til, at det ikek går uden en ordentlig jakke. Basta ... en der kan tage både vind og evt. regn, hvis der skulle komme det. Og en der kan bruges om aftenen, hvis det bliver lidt køligere .......... så jeg måtte bide i det sure æble, og bare få det gjort.

Som tidligere skrevet om herinde, har jeg jo været voldsomt forelsket i en bestemt jakke fra Fjällräven - men den er også dyr i min verden. Og når man starter sådan et projekt her op, så koster det altså boksen i forvejen, så måske der kan spares lidt på jakken.
Jeg har været ude og prøve den gældende jakke flere gange, og den ER altså max lækker. Jeg har også prøvet rigtigt mange andre lækre og billigere jakker .... men som med alt andet udstyr, så kan man i min optik lige så godt køle det rigtige første gang, for det at købe "godt nok" mange gange, kan blive en dyr affære på sigt. Derfor kørte jeg i går til Outdoorxperten i Esbjerg og indkøbte mig denne:

Fjällräven Singi Trekking Woman jakke
Når nu jeg nævner Outdoorxperten i Esbjerg, så må jeg altså også tilføje at servicen og vejledningen i den butik er i så voldsom top klasse. Det er bestemt ikke sidste gang vi shopper der !!!

Nå men hjem og gå en tur med hunden, og afprøve vidunderet ... og jeg ELSKER den !!! (Det vidste jeg nu så egentligt også godt at jeg ville gøre :-P)

Nu skulle jeg så se at få test pakket den rygsæk, så jeg kunne få bare en idé om, om jeg overhovedet kunne have mine ting, og også bære det. 
Jeg har læst og læst og læst hvordan man pakker en rygsæk korrekt, og jeg tror faktisk, at jeg gjorde et godt stykke arbejde. Dog overraskede det mig vildt, at da jeg havde pakket sovepose, liggeunderlag, telt, trangia (i en reduceret udgave, da jeg ikke skal bruge gryderne på denne tur - vi er kun væk lørdag til søndag) og det til lejligheden indkøbte frysetørrede mad, ja så var der sgutte meget mere plads. Og jeg manglede lidt tøj, toilet sager, førstehjælps "kassen", vand og ja de sidste såting. 

Det er altså noget af en udfordring med den plads, når man har telt med ... BUM. Manden og jeg stod og forsøgte at pre-planlægge hvad vi gør til sommer, når vi skal ud begge 2 sammen med hunden også, for der er teltet større, hunden skal have mad og tæppe med, og vi skal slæbe mere vand fra A til B, da der også skal være til hunden. Jo bevares, så vil der også være 2 rygsække til slæbet men alligevel. 

Igen en overraskelse i denne verden af at være ny. Jeg troede faktisk at min max lækre 65 liters rygsæk kunne rumme verdenen ... men med de basale ting kommer min andel af personlige ting lidt til kort, kan jeg godt se. MEN !!! ... På den positive bane, så kommer man ikke til at slæbe alt muligt unødigt med, for det er der kort og godt ikke plads til :-)

Jeg er klar til weekendens komme - og det er min rygsæk også !!
Kommentarer