Uha ... så er det i morgen !Jeg skal i morgen lørdag d. 16. juni 2018 ud på min aller første vandring med rygsæk i mit liv !

Det har den trofaste læser nok allerede forstået, da jeg har skrevet om det før .. og også før det ... nå ja også lige lidt før det også :-)

Tasken er pakket og ligger klar nede i min bil - jeg er på job nu, og køre på veninde besøg lige efter, så derfor er tasken med allerde nu pakket og klar.

Jeg har godt nok tænkt mange tanker op til denne tur ... Jeg har jo koblet mig på en tur arrangeret af en sød og klog kvinde, som ved rigtigt meget om vandring og grej. Og sammen med os 2 kommer yderligere 2 kvinder som vist nok også ved en hel del ... og ingen af dem kender jeg sådan rigtigt - og jeg har aldrig mødt dem før. Og de har heller ikke mødt hinanden før. Så spændende nye bekendskaber som jeg regner med at kunne lære sindsygt meget af.

Hele denne proces med at skulle pakke min nye fine rygsæk for første gang har ikke været helt uden problemer ... Jeg kan bare sige VÆGT VÆGT VÆGT !!!!

Da jeg skulle købe udstyr som telt, sovepose, liggeunderlag m.m. har jeg skelet rigtigt meget til 2 ting ... pris og vægt. Hvis man skal have en rigtigt lav og fornuftig vægt, harmonere det desværre meget dårligt med prisen i min fattigrøvs verden. Det der vejer mindst koster absolut en formue.
Så jeg er gået med ting der ikke vejer flere tons og er ret så fornuftige ... og derfor er jeg kun blevet ruineret en lille bitte smule :-)

MEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Når man skal skal pakke alle disse ting der ikke vejer særligt meget, ned i en taske der i øvrigt heller ikke vejer frygteligt meget, så alle de gange "ikke ret meget", det bliver altså alligevel til en hel del ... jeg fandt jo hurtigt ud af, at min rygsæk blev voldsomt meget tungere, end jeg havde regnet med.

Hende den skønne kvinde der har arrangeret denne tur jeg skal ud på i morgen, har været så fremadsynet, at hun har lavet en pakke-liste til os. En liste jeg har fulgt stort set hele vejen ... Der er emner jeg har valgt at undlade så som fx badetøj. Jeg bader kun i pools under sydlige himmelstrøg, og da denne tur skal foregå i omegnen af Slagelse er badetøj unødvendigt :-)

Da min taske stod pakket med de ting jeg ikke kan undvære, og de ting fra pakke-listen der skal med på sådan en tur, nåede kampvægten op på hele 16 kg !!!! :-( Og det er alt for meget når nu dette er den første tur nogen sinde med rygsæk på.

Jeg startede forfra og fjernede det meste at mit tøj ... nu er der kun en trøje, 1 par rene trusser, 1 par rene sokker og mit uld nattøj. That´s it ! Så har jeg ellers det jeg står og går i, når vi sætter fra lørdag morgen, og det må så holde til jeg igen er hjemme søndag.
Derudover røg halvdelen af min førstehjælps "kasse" ... og inden der er nogle af jer der laver korset tegn og dømmer mig ude inden start pga dumhed, så er der både plaster, vabelplaster, tægetang og hovedpine piller med. Det er kun antallet at det hele der blev reduceret :-)

Jeg har skippet de fleste af de snack der var indkøbt til turen, og så kunne der faktisk ikke tages mere væk, uden at det ville gå ud over det basale grej.

Nu er jeg nede på 11,4 kg. og det er uden vand. Jeg har en 1 liters laske fra Tupperware jeg vil medbringe med vand - og et thermokrus fra samme producent som der kommer kogende vand med i.

Og så må jeg klare mig med hvad jeg nu engang har. Jeg dør nok ikke af hverken sult eller tørst, og jeg kan sove blødt tørt og varmt, så helt ærligt tror jeg på, at jeg nok skal overleve denne premiere tur i den danske vildmark omkring Slagelse :-)

Kommentarer