Mine tæer !

Davos i Schweiz ... FANTASTISK sted. 


Hej :-) *vinker lidt omkring til jer alle ... hvis der stadig er nogle der læser med*

Her er lidt stille - ligesom der er i hele resten af landet. Ferietiden får alt til at gå en lille smule i stå ... og det gælder også mit fokus udadtil på vandring.

Så vil den opmærksomme friluftsnørd nu tænke - hun er HELT galt på den, for sommer og ferie er jo netop højtid for massiv aktivitet omkring netop vandring !!! ... Men ak - da jeg jo er ny i dette vandre univers, var denne sommer jo "desværre" planlagt med andre ferieformer end vandring, telt og friluftsliv.

Jeg har været med familien i Paris - Disneyland ... og tro mig, DET giver også en del kilometre i benene :-) Ydermere har vi været i Italien, hvor vi har boet i luksus telt på en campingplads ( ikke en udbredt positiv oplevelse - og absolut uden naturen tæt på ).

Til gengæld ... på vores vej hjem, kom vi igennem Schweiz ... nøøøøøøj der er skønt og vi forelksede os totalt i naturen. Her vil vi gerne tilbage til og vandre i bjergene og nyde den vilde natur.

En anden ændring der vil være i mit liv den kommende tid, er at jeg bliver ledig her pr. 15. august, da mit lange og FANTASTISKE barselsvikariat slutter.

SÅ !!!!!!!!!!!! ....... I uge 34 er planen at min mand, vores hund og jeg skal ud på en 3 dages vandretur ved Silkeborg, og JEG GLÆDER MIG !!!!

Til den tid skal jeg have fundet et par gode vandrestøvler / sko ... Det er faktisk først nu her, at mine fødder er klar til at have sko på igen. Jeg har sagt det før, men jeg er nød til at sige det igen ... SØRG NU FOR, at dine sko/støvler passer inden du begiver dig ud !!
Jeg vil spare jer for billeder af mine klamme tæer :-P - men jeg har mistet 3 negle på venstre fod, og 2 på den højre ... og så er der flere blå negle, og en enkelt der har lidt svært ved at hele helt op. DERFOR er jeg et klasse eksempel på at vandring i for små sko kan gøre voldsom skade :-( Der kan gå år, før jeg igen kan iføre mig sandaler - af hensyn til alle omkring mig.

Så jeg skal på udkig efter støvler ... og min plan er at besøge butikker og prøve mig frem. Det er dog sikkert, at de skal være lette, brede og gode at gå i ... så må jeg bero mig på vejledningen de forskellige steder.

Hvordan går det med jer derude ... får I nydt naturen ???