Lækre støvler på fødderne !


I går fik jeg mine længe ønskede vandrestøvler hjem - de er endnu flottere i virkeligheden end på billeder, så jeg var straks forelsket :-)

MEEEEEEN så meldte sig en ny tvivl, og til den tvivl må jeg tilføje, at jeg ved altså godt, at jeg er i kategorien “over-tænker” ... det betyder at der tænkes alt for meget over ALT - også alt det unødige og tilmed ligegyldige. Det er jo også for at få en smule ro i mit indre, at dette vandring bl.a. er taget op :-)

Men jeg åbnede jo straks mine nye fede og MEGA flotte støvler og tog den ene på ... jeg var virkeligt i tvivl om jeg kunne passe den :-( De klemte som sådan ikke, og var bestemt ikke for korte ... meeen sad de måske ikke en smule for klemt alligevel på foden ??????

Helt ærligt så ved jeg jo ikke en skid om hvordan vandrestøvler skal sidde optimalt ... jeg ved kun hvordan smadrede fødder / tæer ikke skal være efter en vandretur, og det vil jeg for alt i verdenen gerne undgå sker igen.

Nå men jeg pakkede mine fine støvler ned igen, og besluttede mig for at besøge SpejderSport i Kolding i dag efter arbejde ... så måtte de hjælpe og vejlede mig lidt.

Som besluttet så gjort :-) ... Han var super flink, ham der endte med at få umulige mig som kunde :-D og efter lidt sludren frem og tilbage om støvler generelt og mine fine støvler, blev jeg bedt om at gå hjem, iklæde mig vandresokker OG de nye støvler, og så støvsuge huset iført det varme udstyr. Oooooookayyyyy ???????
Grunden til dette er angiveligt, at man bevæger sig anderledes end normalt når man støvsuger - og efter et par timer, ville jeg kunne fornemme om støvlerne klemte de forkerte steder.

Ok jamen det gjorde jeg da så ... og nu er huset rengjort og jeg har psykopat varme fusser, men støvlerne er SKØNNE !!!!

Så de beholdes og så må vi se, når de skal ud på landevejene :-)

Kommentarer