Nye støvler !


Så er der investeret i drømme modellen af vandrestøvler - de kom på tilbud hos Spejder Sport, og derfor måtte jeg bestille dem hjem til afprøvning. De fås kun i webshops, så det var desværre ikke muligt at gå i butik og prøve dem ... meeeeeeem passer de ikke, så kan de heldigvis refunderes i fysisk butik.

Jeg har drømt om netop disse længe ... jeg tror ikke, jeg er til den klassiske vandrestøvle, men mere til denne model, som er mere sporty. Og nu vil den kloge måske kommentere at den ikke er ret høj i skaftet, og at det er bedst hvis den var .... Måske er det bedst, når/hvis man skal på fjeld vandring, da et højt skaft er en fordel her, så man stabilisere sit ankel led. Men fjeldvandring er ikke min mission med det første, så jeg tror denne er perfekt til mig :-)

Om 3 uger bliver jeg desværre ledig, da mit elskede barselsvikariat desværre slutter, men det åbner også op for at få lidt ekstra vanding denne sommer, og DET er bestemt positivt.

Nu er jeg/vi jo ganske nye i det med vandring, og derfor har tiden ikke været så voldsom til det i år, da vandringen blev taget op, da sommeren var planlagt.
MEN det at jeg nu bliver ledig for en stund gør, at der i hverdagen nu kan kommes lidt ud ... og hvis alt går vel, vil vi (min mand, vores hund og jeg) tage en tur på 3 dage ved Silkeborg i uge 34 ... og her håber jeg, at jeg kan breake disse lækre støvler in :-)

Ellers ikke meget nyt at berette herfra.