Stille for længe !Vinter, kulde og mørke er vist meget lig med stilhed på diverse vandre blogs ... og ja også på min. Indtil nu ! 😆

Slut september 2018 var vi som lille familie ude på vores aller første vandretur sammen - Vi skulle teste det der med vandring, vi skulle teste vores grej af, og vi skulle generelt finde ud af, om det virkeligt også var os, det der med at rende rundt i naturen med vores hjem på ryggen. 

Vi havde 3 dage, og havde lagt os en tur oppe ved Silkeborg. 

Det blev en helt vildt fantastisk tur med skønt vejr, ømme fødder, en masse erfaringer rigere. Vi har fundet ud af, at vi har fundet os det mest geniale telt. Vi har fundet ud af, at vi er ret vilde med primitiv madlavning på trangia, og vi har fundet ud af, at vi stadig mangler meget af det "rigtige" grej, i stedet for det midlertidige vi har. 


Vi nød naturen i 3 dage. Vi fik øvet os i at vandre med en tung taske på ryggen. Vi fik testet af, hvad det vil sige at slå lejr op, tage den ned igen og så komme videre. 

Det var SKØNT og vi glæder os voldsomt til at skulle afsted igen SNART her i 2019. 

En stor ændring i år bliver desværre, at vi ikke får vores gamle dejlige hund med ... han er desværre blevet for gammel, og kan ikke gå så langt mere. Det var ellers super hyggeligt for både menneske-slaver og hundebamse.


Som skrevet står sæsonen 2019 for døren, og det helt store spørgsmål er: 

- Hvad skal vi så give os selv af oplevelser i år ?
- Hvor skal vi gå hen ?
- Hvad skal der til at nyt grej ?

At 2018 var vores debut år, er jo ikke noget nyt. I alle de år, hvor jeg har drømt om at vandre, har jeg nok haft sådan en lidt i tankerne, at der altid er dejligt solskin og varmt vejr, når man er ude med sin rygsæk. 

Min ilddåb i juni var så i ret så kølig blæst, det regnede massivt både dag og nat, og mine sko var for små ... alt det kan der læses om i tidligere indlæg 😋

Denne vinter har jeg gået og tænkt, drømt og glædet mig til at solen skulle komme frem igen, temperaturene skulle stige, så jeg kunne komme ud i naturen igen. 

MEN !!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har faktisk fået den ide, at vinter vandring nok ikke er helt urealistisk .. Faktisk har jeg VILDT lyst til at prøve kræfter med at vandre og overnatte ude i vinter kulden. Dette vil dog kræve en del mere og andet grej end det jeg anskaffede mig sidste år, så det må jeg se at få sparet op til. Så måske en dag til næste år 👍

NU er vi i gang igen, og jeg GLÆDER mig !!!!!Kommentarer

  1. Er du stadigvæk glad for asivik teltet og holder det til dårligt vejr, har overvejet Asivik Explorer 2 personers telt som mit først telt nemlig og ville gerne være sikker på det var af god kvalitet(tænker mest på mærket eftersom det ikke er det samme stof der er brugt :).

    SvarSlet

Tilføj en kommentar