Nyt grej til nye oplevelser !


Ååååååååååhhhhhh hvor jeg savner naturen, roen, mad på trangia og at ligge i teltet om natten ... men desværre er udsigterne for de vilde ture i år desværre ikke så lyse. Grunden til dette er beskrevet i mit tidligere opslag - vores gamle dejlige hund, der desværre ikke kan være med mere.

MEN turen til New Zealand i januar / februar 2020 er bestilt og betalt ... det bliver SÅÅÅÅÅÅ fedt :-)

Sådan en tur kræver dog nyt udstyr .... øøøv da, det var vel nok en skam :-P (stærk ironi kan forekomme).
Jeg har tænkt og tænkt, hvad jeg får brug for, og hvad jeg reelt behøver ... nå ja og hvordan de 2 ting så kan forenes :-) Min liste til nyt udstyr inden afrejse er:
- Dagsrygsæk ... til dagsture og/eller ture med planlagt overnatning i andet end selv medbragt telt.
- Gode vandrestave ... min hænder/fingre hæver ofte voldsomt når jeg vandre. Min tanke er at det er fordi mine arme oftest hænger nedad, og taskens stropper måske lukker lidt af, når man går med en tung rygsæk. Når jeg nu også er en blød model, så spiller det nok også ind :-) ... Så jeg tror på, at stave kan afhjælpe.
- Vandre bukser ... MEGET gerne et par Fjällräven, men det kræver nogle kilo i minus, da deres bukser er noget små i det.

Det bliver SÅ fedt, og jeg glæder mig voldsomt !!

Jeg har kigget grej ( det gør jeg ooooofte :-)), og har fundet min dagturs rygsæk:


Jeg er jo VILD med Osprey i tasker, Fjällräven i tøj og ellers ALT andet også :-P. Denne Osprey Talon 33 taske har en god størrelse, en SUPER fed farve ... og ja så var den på tilbud. Dog har jeg kunne læse mange forskellige og modsigende informationer om den, så jeg må vurdere den selv, når den kommer hjem. Nogle steder står der den er “unisex” - andre steder står der at den er udviklet til mænd :-O. Nogle steder står der, at den er med integreret regnslag - andre steder står der at den passer til det og det regnslag :-O .... Jeg må se og vurdere for mig selv, når jeg har den i hånden.

Inden afrejsen til New Zealand skal nogle ting være på plads - men der skal heller ikke shoppes for meget ... det gør vi dernede i deres Katmandu butikker. Vi var på New Zealand i december 2016 og opdagede deres kæmpe stores med tøj, udstyr og lir til friluftslivet, og vi spare bare op til at kunne gå amok i disse stores, når vi er dernede :-)
Det var lidt nyt herfra :-) ... og stadig; udlængslen er massiv, så jeg må drømme mig lidt væk en gang i mellem.
Ses ....... !


Kommentarer