Jeg kan IKKE få armene ned !


Jeg kan simpelthen ikke få armene ned 😆😆😆😆😆😆

Til trods for gammel - men skøn - hundebamse der ikke kan gå med længere, så vil det alligevel lykkes det os en enkelt gang denne sommer at komme ud med oppakning og mærke naturen omkring os ... og hold nu k*** jeg glæder mig. Det eneste der kan stoppe os nu, er silende regn den planlagte weekend - alt andet får os afsted.

Vi har valgt Fanø ... det er min drøm at gå derovre, og da vi kun har fra fredag tidlig aften til søndag, kan vi heller ikke tage langt væk til fjelde og bjerg-slugter 😋 Jeg har kun været på Fanø en gang i mit liv, hvilket var om efterår eller vinter, jeg kan knap huske det, men det var tisse koldt og voldsomt blæsende. Denne gang håber jeg på bedre vejr.

MEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikke nok med at vi alligevel kommer ud i år - hvilket jeg jo virkeligt med stor tristhed ikke havde regnet med, så skal vi have vores ilddåb med overnatning i shelter 😱😱😱😱 Det er så IKKE min drøm, men et konpromis måtte indgås. Min søde mand ville gerne på hotel og nyde livet som by-ferie turister den weekend - jeg ville gerne have min rygsæk på og ud i naturen og vandre. Vandreturen vandt, og da hans drøm længe har været at teste det med shelter, gør jeg det gerne for ham 💓 Dog er jeg overbevist om, at jeg i løbet af den ene nat  vil blive massivt overfaldet af ALT der kan krybe, kravle, bide, sparke OG æde mig, så hvis jeg ikke kommer ud på den anden side, skal I vide, at det har været godt at "kende" jer alle 😅

Så NU skal der planlægges og pre-pakkes ... KUN fordi jeg bare ikke kan vente. Det bliver SÅ godt.

Vi ses derude ... og der kommer naturligvis opdateringer inden og fra selve turen 👍


OPDATERING :-)

Vi havde den mest fantastiske tur med mange gode kilometer i benene, mit livs første overnatning i shelter, solskin, smuk natur 😍 ... og migræne, så det blev ikke til en lang smuk vandretur hjem igen, men en bus fra den ene ende af Fanø til den anden, for at komme hurtigst muligt hjem i seng. 😞