Dem der hjalp mig til start !

Støtte, gode råd og vejledning kan bare ikke undervurderes !

Jeg har og har haft en million spørgsmål, efter at beslutningen om at NU skal der gøres noget ved vandre drømmen. Jeg har brugt timer og atter timer for at finde svar på nogle af dem online, men det har ikke altid været helt nemt ... mest fordi der ikke altid kun findes ET svar til mine spørgsmål.

Jeg har skulle finde en masse grej til opstart, og her har jeg blandt andre steder haft kontakt til Friluftsland i Kolding:


Mere søde, hjælpsomme og fantastiske mennesker skal man virkeligt lede længe efter - alle mine spørgsmål - også de underlige :-) - bliver modtaget med interesse, og de gør alt for at svare på dem.

Og så har de være så ufattelligt hjælpsomme i min jagt på den HELT rigtige rygsæk ... de ville sågar gå det lidt længere, for at se om de kunne få den hjem i en anden farve som slet ikke findes i deres sortiment ... men det blev nu ikke nødvendigt alligevel. Et besøg hos dem i Kolding kan VARMT anbefales :-)

Ydermere har jeg fundet mig en fremragende liv-line hos Spejder Sport ... en fantastisk person, som har en del erfaring fra spejderlivet tror jeg :-P .... I hvert fald må jeg ringe og skrive til ham om ALLE de spørgsmål jeg kunne have. Nok mest om udstyr, og her har jeg til min store glæde oplevet, at han ikke kun fremhæver produkter fra Spejder Sports eget mærke. Stor respekt for det. Men nøøøøøj hvor er det guld værd, at have et sted at henvende sig, når man ikke lige ved hvilken retning man skal dreje .... så TAK ! Også han har en stor rolle i min jagt på den rette rygsæk ... og det er jeg ham DYBT taknemmelig for.

Både Spejder Sport ( som jeg virkeligt inderligt elsker ... jeg mener, jeg kunne bruge timer i deres butikker, og jeg får lyst til først at købe ALT og så bare tage på tur igen og igen ) så har også Friluftsland gode kundeklubber man kan melde sig ind i. Så får man nyheds mails, gode tilbud, og så har hørt at de også holder meldlems dage med gode rabatter ... dem har jeg til gode endnu, men glæder mig MEGET :-)

Når jeg skal spørge mere "anonymt" og "nu og her", har jeg fundet en ret fantastisk side på Facebook ... "Friluftsliv", hvor der er mange medlemmer, og hvor de ALTID er klar til at svare på mine spørgsmål ... også de skøre, de mærkelige og dem omhandlende intime emner. 
Et skønt netværk med en masse meget kloge hoveder samlet :-)Et nyere bekendskab på liv-line stammen er Ourdoorxperten i Esbjerg ... SUPER lækker butik, FANTASTISK betjening og et sted jeg bare har lyst til at komme igen og igen og igen :-)