Om mig !

En god præsentation er vel på sin plads !

Hej ! ... :-) 

Jeg hedder Mia Lund Sebbesen, er netop fyldt 43 år og bor i det Sønderjyske sammen med min søde mand, Stig. Hos os bor også en gang imellem vores børn på 21, 16 og 13 år ... nå ja og så styres matriklen af vores meget dominante strigle/diva kat, Nala, og hendes undersot og slave, vores dejlige ældre golden retriever, Quan.


Jeg er nok ikke helt normal på rigtigt mange punkter - og sikkert kedelig almindelig på lige så mange punkter ... men er det sådan for mange af os. 

Jeg arbejder indenfor det administrative med alt lige fra HR opgaver, salg & marketing, møder og events ... nå ja og så alt det andet også :-)

Jeg er kreativ af natur, og lige nu sysler jeg mest med hækling ... og regner bestemt også med, at når jeg pakker vandre rygsækken, så vil der med garanti forefindes både garn og hæklenål i den. Sådan er det bare, og sådan bliver det.

Ellers holder jeg af at bruge tid sammen med min familie, vores skøre men alt for lækre dyr ... og så bare gøre det vi alle nu engang holder mest af ... hvad det så end må være på givende tidspunkter :-)